KV koiranäyttelytalkoot Killerillä 11.-12.5.2024, talkoilijoita kaivataan

Moikka!
Jyväskylän tämän vuoden kansainvälinen koiranäyttely järjestetään 11.-12.5.2024 Killerin raviradalla ja sinne voi nyt ilmoittautua talkoolaiseksi. Meidän seuran tehtäviin kuuluu tänäkin vuonna ympäristöalueen siisteys.
Olemme jakaneet työpäivät aamu- ja iltavuoroon, jotta koko päivälle varmistetaan työntekijöitä. Voit myös ilmoittautua johonkin vuoroon vastuuhenkilöksi kenelle muut talkoolaiset ilmoittautuvat paikalle tullessaan ja lähtiessään. Vastuuhenkilön roolista voi kysellä lisätietoa.
Minulle voi ilmoittautua sähköpostilla osoitteeseen elimartai@gmail.com tai tekstiviestillä numeroon 0400486596. Ilmoittautumisen yhteydessä mainitse myös mahdollinen ruokavalio.
Vuorot:
Lauantaina aamu
Lauantaina ilta
Sunnuntaina aamu
Sunnuntaina ilta
Aikataulut tarkentuvat vähän lähempänä näyttelyä, kun koiramäärät tarkentuvat. Iltavuoron tulee olla kuitenkin paikalla kehien loppuun asti ja varmistaa ympäristöalueiden siisteys.Tässä on oiva tilaisuus talkootyöhön, jolla säästyy riistanhoitomaksulta (200e).
Keväisin terveisin,
Elina Liljeroos