Peuralammen kämppätalkoot + riistakolmiolaskenta 5.8.2023

Tervetuloa SSMS Ry:n kämppätalkoisiin sekä riistakolmiolaskentaan lauantaina 5.8.2022 klo 9:00 alkaen Peuralammen kämpälle.

Talkoissa on tarkoitus laittaa kämppä valmiiksi metsästyskautta varten ja laittaa polttopuut suojaan,

Kaikille kynnelle kykeneville löytyy kyllä hommaa. Kaikki rohkeasti mukaan tutustumaan toisiin seuran jäseniin ja luomaan jahtikaudelle uusia kontakteja. Tämä myös hyvä tilaisuus saada talkoovelvoite hoidettua.

Paikalla on pientä evästä ja virvokkeita tarjolla talon puolesta.

Talkoisiin ja laskentaan ilmoittautuminen sekä erityisruokavalioista ilmoittaminen mökki-isännän sähköpostiin peuralampi (@) ssms . fi, jotta osaan varata tarpeeksi evästä kaikille. Määräaika ilmoittautumiselle on 31.7.2022. Senkin jälkeen pääsee vielä mukaan, joten ei huolta, vaikka huomaisitkin ilmoituksen mylöhässä.

Tervetuloa!