Koiranäyttelytalkoot 24-25.6.2023

Moikka!

Jyväskylän tämän vuoden koiranäyttely järjestetään 24-25.6.2023 Killerin raviradalla ja sinne voi nyt ilmoittautua talkoolaiseksi. Meidän seuran tehtäviin kuuluu ympäristöalueen siisteys.

Olemme jakaneet työpäivät aamu- ja iltavuoroon, jotta koko päivälle varmistetaan työntekijöitä. Voit myös ilmoittautua johonkin vuoroon vastuuhenkilöksi kenelle muut talkoolaiset ilmoittautuvat paikalle tullessaan ja lähtiessään. Vastuuhenkilön roolista voi kysellä lisätietoa.

Minulle voi ilmoittautua sähköpostilla osoitteeseen elimartai@gmail.com tai puhelimella numeroon 0400486596. Ilmoittautumisen yhteydessä mainitse myös mahdollinen ruokavalio.

Vuorot:

Lauantaina aamu

Lauantaina ilta

Sunnuntaina aamu

Sunnuntaina ilta

Aikataulut tarkentuvat vähän lähempänä juhannusta. Iltavuoron tulee olla kuitenkin paikalla kehien loppuun asti ja varmistaa ympäristöalueiden siisteys. Näyttelyä ei järjestetä enää marraskuussa, joten jos haluaa säästyä riistanhoitomaksulta (200e), niin tässä on oiva tilaisuus talkootyöhön.

Kesäisin terveisin, Elina Liljeroos