Peuralammen kämppätalkoot (kaksipäiväiset) ja riistakolmiolaskenta

Tervetuloa SSMS Ry:n kämppätalkoisiin sekä riistakolmiolaskentaan lauantaina 6.8.2022 klo 9:00 alkaen Peuralammen kämpälle.

Talkoissa on tarkoitus uusia lahtivajan sekä kodan räystäslaudat sekä tehdä mökkiin uudet tikkaat. Tämän osalta pyydän talkoisiin osallistuvia timpuri-taitoisia ilmoittautumaan minulle erikseen sekä ilmoittamaan, pääseekö tulemaan jo perjantaina 5.8.2022 ja aloittelemaan töitä. Pyydän ilmoittamaan millaista kalustoa mukana voisi tuoda. Tämä on oleellista, jotta saamme tarvittavat työkalut remonttien tekemiseen ja että saamme työt tehtyä kerralla loppuun.

Muille talkoolaisille erilaisia askareita mökiltä löytyy lukuisia sekä laskentaan tarvitaan porukkaa, joten kaikille kynnelle kykeneville löytyy kyllä hommaa. Kaikki rohkeasti mukaan tutustumaan toisiin seuran jäseniin ja luomaan jahtikaudelle uusia kontakteja. Tämä myös hyvä tilaisuus saada talkoovelvoite hoidettua.

Paikalla on pientä evästä ja virvokkeita tarjolla talon puolesta.

Talkoisiin ilmoittautuminen sekä erityisruokavalioista ilmoittaminen mökki-isännän sähköpostiin peuralampi (@) ssms . fi, jotta osaan varata tarpeeksi evästä kaikille. Määräaika ilmoittautumiselle on 31.7.2022.

Kolmiolaskentaan ilmoittautumiset Janne Pirkkalainen / 0407396382.

Tervetuloa!